A la majoria de nosaltres se’ns fa una muntanya començar.

La nostra motivació és millorar l’estat de salut a través de la condició física de cada persona adaptant-nos al punt de partida de cadascú, acompanyant-lo, igual que un guia de muntanya t’encamina cap a l’objectiu…

Re-habilitem entrenant.

La passió de Lourdes Capdevila per l’anatomia fa que la salut dels músculs siguin els protagonistes en totes les sessions de treball.
“Sense músculs no hi ha salut”. Nosaltres tractem els músculs perquè sabem que són els responsables del bon funcionament de la resta de l’organisme, sempre buscant el treball global per a ser més eficient en els resultats.

El nostre mètode.

La nostra metodologia de treball neix de la fusió de coneixements de la preparació física, l’exercici terapèutic, el pilates i la fisioteràpia en totes les seves especialitats.

El nostre mètode consisteix en una constant adaptació a les necessitats de cada client a cada moment i en cada sessió, sent molt diferents les trajectòries, a lo llarg d’un procés de rehabilitació d’una lesió o en el procés de millora de la condició física.
Sempre sota el paraigües de la seguretat, el seguiment i el compromís.

El nostre equip:

El punt fort del centre lourdescapdevila és potenciar el treball en equip.
Un equip humà cohesionat i motivat amb una filosofia comú i destacats valors.

Cadascú aporta el seu gra de sorra, un equip ampli, polivalent, format acadèmicament en diferents especialitats i experiències dins del camp de la fisioteràpia i de l’exercici físic creant sinergies molt positives.
Els nostres valors: empatia, passió per la professió, cordialitat i autèntic interès compromès pel pacient.

Percentatge població que fa esport i musculació a partir dels 70 anys
% Gent que fa esport 30%